Csővezeték vizsgálat pontos mérésekkel, hasznos adatokkal!

Ipar

A csővezetékek ott futnak a csövekben, ott haladnak a föld alatt vagy éppen nagyon is láthatóan kanyarognak a fejünk felett. A csöveket azért építik, hogy a különféle halmazállapotú anyagokat azokban lehessen szállítani, biztonságosan és minden szempontból hatékonyan. Előfordulhat, hogy egy csővezeték nem olyan szinten teljesít, ahogyan a tervek szerint kellene vagy eleve rosszul készült el. Ilyenkor egy alapos csővezeték vizsgálat adhat információkat arról, hogy a cső milyen jellegű hibával rendelkezik. A csővezeték vizsgálatokról és azok eredményeiről pontos jegyzőkönyv készül, ennek alapján pedig az esetleges gyártási hibákat el lehet kerülni, a problémákat meg lehet oldani és a jövőben elkerülni azokat.

A csővezeték vizsgálat két fő területre koncentrálódik. Egyrészt vizsgálatnak kell alávetni magának a csővezetéknek az alapanyagát, másrészt pedig tesztelni kell az egyes elemek közötti kötéseket, annak érdekében, hogy a csövek a legjobbat tudják nyújtani. Ahol a csővezeték vizsgálat során valamilyen hibát, eltérést, gyengeséget  találnak, ott azonnal meg lehet kezdeni a javítást, a cserét vagy a hiány pótlását.

csővezeték vizsgálat természetesen roncsolásmentes anyagvizsgálatnak felel meg, ami kifejezetten a cső elemeket összekötő varratok ellenőrzésére fókuszál. A frissen gyártott elemeket és a már évek óta használatban lévőket is vizsgálni érdemes. A különböző fizikai tulajdonságokkal rendelkező, szállított anyagok, az időjárás és a csöveket érő terhelés is kockázatot jelent.

A www.rumtesting.hu webcímen a cégünk, a R.U.M. Testing Kft. honlapjára érkezik, ahol további információk várják a tevékenységünkre és szolgáltatásainkra vonatkozóan. Amennyiben szeretne tőlünk valamilyen szolgáltatást rendelni, például kifejezetten a csővezeték vizsgálat érdekli, keressen minket bizalommal! A honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén kérjen kollégáinktól tájékoztatást, illetve árajánlatot! A  (1) 405-8934 telefonszámon vagy az iroda@rumtesting.hu email címen vagyunk elérhetőek!

Archívum

Archívum

Archívum