Csatorna vízmennyiség mérése megbízható eszközökkel

Ipar

Csatorna hálózat kiépítésére kerül sor, vagy szükség van a régi vezetékek ellenőrzésére? Feladata a biztonságos és hatékony működtetésről gondoskodni? Többféle korszerű eszköz áll rendelkezésre, amelyekkel könnyen elvégezhető a csatorna vízmennyiség mérés.

Mindenhol szükség van vízre, így a lakott területeken, és az ipar különböző ágazataiban is elengedhetetlen a biztosítása. Annak érdekében, hogy az emberi fogyasztásra alkalmas víz, a munkaterületeken nélkülözhetetlen víz, és az elhasznált, káros anyagokat tartalmazó szennyvíz el legyen különítve egymástól, sor kerül a csatornahálózat kiépítésére. A csatornák más-más feladatokat látnak el attól függően, hogy honnan és hova vezetik a vizet. Fontos, hogy ezek a szerkezetek strapabíróak legyenek, jól ellenálljanak a külső hatásoknak hosszú időn keresztül. Ennek érdekében nem maradhat el a csatorna vízmennyiség mérése, hiszen csak így lehet időben beavatkozni, ha túlterhelt egy szakasz, vagy más probléma merül fel. Az ellátásba bekapcsolt ingatlanok vízhasználatának mérése is lényeges, amit többféle vízmérő alkalmazásával lehet elvégezni. Bekötési vízmérő, fogyasztásmérő, ezen belül az ivóvíz és a szennyvíz mennyiségének mérésére alkalmas eszközök telepítése egyaránt elengedhetetlen. A szennyvízhálózatban kalibrált mérőeszközök elhelyezésére kerül sor, amelyek szintén lehetnek különböző típusúak. A csatorna vízmennyiség mérése egyszerűen megoldható, ha a legmegfelelőbb készülékek állnak rendelkezésre, és ezek megbízhatóan működnek. A csatorna vízmennyiség mérés területén tapasztalt szakemberek hasznos tanácsokkal látják el, segítenek a tökéletes eszközök kiválasztásában, és elvégzik a kalibrálást is.

Ha felkeresi cégünk, a Flow-Cont Kft. munkatársait, akkor könnyen gondoskodhat a pontos csatorna vízmennyiség mérésről. Mennyiségmérők tervezésével és gyártásával is foglalkozunk, saját kalibráló laboratóriumot működtetünk. Tudjon meg többet a szolgáltatásunkról a www.flowcont.hu weboldalon, és hívjon bennünket a csatorna vízmennyiség méréssel kapcsolatban a 06-1-4650802-es telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@flowcont.hu e-mail címre!

Archívum

Archívum

Archívum