Bontott nagykockakőből igényes burkolat készül!

Építőipar

Az úthálózatok gondos megtervezése és kiépítése, a problémamentes közlekedés megteremtése alapvető feladata a városvezetésnek, emellett azonban a zöldterületek kialakítása is ugyanilyen nagy jelentőséggel bír. Az autóutak természetesen egészen más megoldásokat kívánnak, mint a sétálóutcák, terek és parkok, de mindkét esetben a színvonalas, ugyanakkor gazdaságos lehetőségeket érdemes kutatni. Míg az előbbi esetében az aszfalt, utóbbinál a bontott nagykockakő lehet az ideális burkolat alapja. Miért?

A gépjárműforgalom intenzív terheléssel jár a burkolatra nézve, itt tehát csak olyan megoldás jöhet szóba, ami jól bírja a nagy igénybevételt és ellenáll a külső környezeti hatásoknak, erre pedig csakis az aszfalt képes. A gyalogosok számára azonban nem csak a funkciónak van jelentősége, hanem a stílusnak is, itt tehát nem olyan kézenfekvő a burkolat kiválasztása, érdemes többféle lehetőséget fontolóra venni.

bontott nagykockakő gyakran alkalmazott építőanyag a terek, sétálóutcák és parkok kialakítása során, ez ugyanis nem csak költséghatékony és praktikus a városvezetés szempontjából, de a gyalogosok számára is kedvező. A bontott nagykockakövek ugyan már használatban voltak korábban, ez mégsem jelent csökkent minőséget. Ezeket az elemeket robusztus kialakítás és hosszú élettartam jellemzi, ennélfogva sokáig használhatóak, visszaszedhetőek és újra lerakhatóak. A bontott nagykockakövek segítségével kifejezetten látványos burkolat alakítható ki, és kész állapotában nincs látható jele annak, hogy nem új elemekből áll a felület.

bontott nagykockakövek sokoldalú, ugyanakkor költséghatékony megoldást jelentenek. Ha Ön is ilyen építőanyagot keres, ismerkedjen meg a BolyósKő termékkínálatával! A nálunk kapható bontott nagykockakövek alapja a bazalt, amiből nem csak strapabíró felület alakítható ki, hanem olyan burkolat, ami természetes szépségével is megajándékozza a gyalogosokat. A részletekért látogasson el www.bolyosko.hu weboldalunkra, kérdéseit pedig tegye fel bátran munkatársainknak a +36-20-945-1794-es telefonszámon vagy a bolyoszoltan4@gmail.com e-mail címen!

Archívum

Archívum

Archívum