Bérleltározás szeptemberben: ősz, pontos árukészlet-nyilvántartással

Szolgáltatás

„Itt van az ősz, itt van újra…” Az új évszak a cégek többségénél új feladatokat, új szezont jelent. Ahhoz azonban, hogy megfelelően lezárhassuk a nyári szezont, szükség van egy pontos nyilvántartásra a raktárkészletről. Ennek elkészítésére nem mindig van idő, illetve munkaerő, de a bérleltározás tökéletes megoldást nyújt minden esetben.

A nyár során sok cégnél nagy forgalmat bonyolítottak le, miközben az is természetes, hogy ilyenkor mennek a legtöbben szabadságra. A két dolog együtt bizony megnehezíti a hétköznapokat, megnöveli a hibázás esélyeit. A raktárkészlet nyilvántartása ennek következtében pontatlanná válhat, ezért a szezon végével mindenképp érdemes csinálni egy alapos leltárt.

Ez egy nagyobb raktár esetében akár több napos munka is lehet, ezért sajnos nehéz beiktatni, főleg úgy, ha nem szeretnék alatta szüneteltetni a tevékenységet. A megoldás a bérleltározás, melynek köszönhetően rengeteg időt és energiát megspórolhat, ugyanakkor pontos nyilvántartást kaphat.

Természetesen fontos, hogy a bérleltározást hozzáértő és megbízható cég végezze, ami megfelelő tapasztalattal rendelkezik az adott termékcsoportot illetően. Az áru ellenőrzése meghatározott szempontok alapján történik, és minden egyes tétel ellenőrzés alá kerül. Így akár pozitív, akár negatív irányban tér el a valóság a nyilvántartástól, fény derül rá.

A megbízhatóság fontosságát talán nem is kell részletezni, hiszen a bérleltározást végző szakembereknek pontos rálátásuk lesz az árukészletre, ezért elengedhetetlen a titoktartás és az adatok diszkrét kezelése.

Cégünk, a Deep Water Kft. nagy tapasztalattal rendelkezik a bérleltározással kapcsolatban, hiszen hosszú évek óta ez a fő tevékenységünk., és már számtalan megbízást teljesítettünk, a legkülönfélébb árutípusok terén.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, látogasson el a www.deepwater.hu weboldalra, illetve keressen minket a 06-30-3365374-es telefonszámon vagy az info@deepwater.hu e-mail címen! Munkatársaink szívesen tájékoztatják a részletekről.

Archívum

Archívum

Archívum