Békamérleg, mérleges béka: a hatékonyabb és gyorsabb munka eszköze

Kereskedelem

A béka, hivatalosabb nevén a kézi raklapemelő targonca a raktárak, áruházak és más, áruforgalmat kezelő területek alapvető eszköze: a segítségével egyszerűen lehet egyik helyről a másikra áthelyezni a raklapokon felhalmozott, sokszor több mázsányi terméket. A pontos súly azonban ilyenkor rejtve marad, pedig sokszor lenne szükség arra, hogy már a mozgatás közben tudjuk, mekkora a mennyiség, amit épp felemeltünk. A békamérleg, avagy mérleges béka azonban képes megoldani ezt a feladatot, ami által a dolgozók munkája is lényegesen leegyszerűsödik.

mérleges békákat minden olyan területen érdemes használni, ahol szükség van az áru súlyának mérésére. Szerencsére békamérlegből többféle típus is létezik, amelyek nagy vonalakban ugyanazt tudják, részleteikben azonban eltérnek egymástól. Ilyen lehet a teherbírás, a mérleg pontossága, és persze a vételár is, ám, mivel nem csupán egyetlen cég gyártja ezeket az eszközöket, a piaci verseny hatására nem csak az árak csökkennek, de a funkciók száma is növekszik.

békamérleg beszerzése tehát minden szempontból előnyös egy raktár, áruház, vagy akár egy termékek előállításával foglalkozó vállalkozás számára, ám a beszerzése némileg nehézkes volt egészen a közelmúltig, hiszen hazánkban nem nagyon használták ezeket az eszközöket. Most viszont már könnyedén beszerezhet bárki egy, vagy több mérleges békát a cége számára!

Ha az Ön vállalkozásának működését is elősegítené egy békamérleg használata, cégünk, a Prominens Kft. az Ön rendelkezésére is áll! Többféle mérleges békát is kínálunk, melyek a holland Ravas termékei, és minőségüket tekintve a világ élvonalába tartoznak. Ha szeretne többet is megtudni termékeinkről, látogasson el a www.merlegbolt.hu címen elérhető honlapunkra!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a békamérlegek iránt, és kérdése lenne termékeinkről, illetve a vásárlás menetéről, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén: a +36-62-533-933-as telefonszámunkon, vagy a prominens@prominens.hu e-mail címünkön!

Archívum

Archívum

Archívum