Beégető kemence, szárító a hatékony, időtálló, gyors felületkezeléshez

Ipar

Alkatrészek, vagy más munkadarabok gyártásával foglalkozik? Szeretné a felületkezelést minél egyszerűbben és gyorsabban, a saját munkaterületén megoldani? Folyamatos működtetésre alkalmas beégető kemencével és szárítóval könnyen végezhet kifogástalan munkát. A legjobb eredmények elérése érdekében kérje profi szakemberek tanácsát, és bízza rájuk a berendezésgyártást!

A felületkezelési eljárásokkal fokozhatja a termékek előnyös tulajdonságait, és szép küllemet alakíthat ki. Alkatrészek, szerszámok, és hasonló munkadarabok esetében ez különösen fontos, hiszen a rendszeres használat során könnyebben károsodhatnak, ha a precíz felületkezelésre nem kerül sor. Számos külső tényező gyakorol negatív hatást a munkadarabokra, amelyek miatt károsodási folyamatok léphetnek fel. A kiváló minőségű anyaggal, és megfelelő módszerrel történő festés nagyon sokat segíthet ennek megelőzésében. A legtöbb esetben ma már nem kézzel végzik a felületkezelést, hanem speciális berendezések, eszközök segítenek a kiváló eredmény elérésében. Ilyen a beégető kemence is, ami többféle változatban elérhető. Lehetősége van saját beégető kemencét használni, a szakemberek olyan berendezést gyártanak, amely teljes mértékben megfelel az elvárásainak, és gördülékenyebbé teszi a munkafolyamatokat. A beégetéshez szükséges hőmérsékletet gázégővel, olajégővel, vagy villamos betétekkel tudja biztosítani. Alsó vagy felső pályás megoldással kerülhet sor az anyagmozgatásra. A beégető kemence teljes mértékben eleget tesz az igényeknek, ha vastag szigeteléssel, hővisszanyerő funkcióval van ellátva, és az ajtómozgatások elkülönítettek. Annak érdekében, hogy a festék minél hamarabb száradjon, érdemes szárítót működtetni. Ezáltal meggyorsíthatja a festett munkadarabok száradását, az energiahatékony üzemeltetésnek köszönhetően pedig minimálisra csökkentheti a használatra fordított összeget.

Tegye lehetővé a hatékony és gyors munkavégzést beégető kemencévelszárítóval, és más korszerű berendezésekkel! Cégünk, a Knipl Kft. megbízható segítséget nyújt kedvező feltételek mellett. Több éves tapasztalattal vállaljuk az igényeinek megfelelő berendezések gyártását. Bérfestéssel, speciális gépek tesztelésével és fejlesztésével is foglalkozunk, készséggel állunk a rendelkezésére. Tudjon meg többet a szolgáltatásainkról a www.knipl.com weboldalon! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-74-550540-es telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@knipl.com e-mail címre!

Archívum

Archívum

Archívum