Autódaru bérbeadás – Munkavégzés szakemberek segítségével

Munka

Építőipari tevékenységgel foglalkozik? Nagy teherbírású gépekre van szüksége? Ha rendszeresen végez munkát a magasban, de nem szeretne saját darut működtetni, érdemes az autódaru bérbeadásának lehetőségével élni! Ezen a módon költséghatékony megoldásra juthat, és megbízható szakemberektől kaphat segítséget.

A közterületeken sok olyan építmény található, amelyeknek felállításához, javításához és karbantartásához darukra van szükség. A legtöbb munkagép szállításához külön eszközre van szükség, ezért ha szeretne ennél egyszerűbb megoldást, érdemes az autódaru bérbeadás lehetőségével élni. Több szempontból előnyös az autódaru bérbeadást kihasználni, hiszen jelentős összeget takaríthat meg, és nem szükséges külön szállítóeszköz az adott munkaterület megközelítéséhez. Autódaruval részt vehet a közlekedésben, így azonnal munkához láthat vele.

Ha nagyobb gyárban, tüzépen, esetleg más hasonló telephelyen dolgozik, bizonyára rendszeresen van szükség az anyagmozgatásra, amihez szintén jó megoldás az autódaru bérbeadás szolgáltatást igénybe venni. Építőipari munkálatok során nélkülözhetetlen a magasban történő munkavégzés. A különböző méretű és súlyú anyagok emelése, elhelyezése nem könnyű feladat, viszont egy autódaru segítségével megoldható gördülékenyen és biztonságosan. A különböző kárelhárítási feladatok elvégzésekor, valamint veszélyelhárítás alkalmával is sokat segít a célnak megfelelő gémes vagy emelőkosaras autódaru.

Miért vásárolna hatalmas összegért egy saját munkagépet, ha kedvező lehetőséget nyújtunk az Ön számára is autódaru bérbeadásával? Cégünk, a Kopecskó és Társa Kft. kedvező áron biztosítja az autódarut Ajkán, és igény szerint más településen is. Karbantartott gépparkkal várjuk, nem csak autódaruk bérbeadásával foglalkozunk, hanem más típusú emeléstechnikai eszközökkel is. Tudjon meg többet a szolgáltatásunkról a www.kopecsko.hu weboldalon, és forduljon hozzánk bizalommal! Keressen bennünket a 06-20-9791660-as telefonszámunkon, vagy érdeklődjön az autódaru ajkai kölcsönzési lehetőségéről a kopecsko@kopecsko.hu e-mail címünkön!

Archívum

Archívum

Archívum