Akadályozza meg a balesetet leesés ellen védő eszközökkel!

Munka

Gyakran végez munkát a magasban? Előfordul, hogy a mélybe kell ereszkednie ahhoz, hogy el tudja látni a feladatait? Ön a felelős a szakemberek megfelelő felszerelésének biztosításáért? Számos esetben van nagy szükség a leesés ellen védő eszközökre, amelyek többféle típusa beszerezhető.

Sokan foglalkoznak olyan tevékenységekkel, amelyek során szükség lehet a magasban történő munkavégzésre, vagy éppen a mélybe való lejutásra. A tartályokban, az aknákban, és egyéb zárt terekben is elengedhetetlen a célnak megfelelő felszerelés használata. A biztonság, az egészség megőrzése nagyon fontos, ennek érdekében nem indulhatnak el a szakemberek az adott területre gyártott kellékek nélkül.

Kiemelt szerepe van a leesés ellen védő eszközöknek, ugyanis csak ezekkel akadályozható meg a komoly problémák kialakulása. A szakemberek tapasztalattal, a megfelelő ismeretekkel indulnak a szükséges feladatokat elvégezni, azonban így is fontos a leesés, a beesés, az elmerülés megelőzése. Erre a célra szolgál a zuhanásgátló, a mentőállvány, és lényeges eszköz a testheveder is.

A talajszint alatti és feletti, 1 méternél nagyobb távolságok esetén nem maradhat el a leesés elleni védelem. A szintkülönbség és a kényszerű, szokatlan helyzetekből adódó problémák elkerülése érdekében nagy szükség van a speciálisan kialakított, leesés ellen védő eszközökre. Ezek a termékek életvédelmi funkciót töltenek be, amelyeket fontos az előírások betartása szerint alkalmazni.

Biztosítson minden feltételt a hatékony, biztonságos és minél gyorsabb munkavégzés érdekében! Gondoljon időben az esetleges veszélyhelyzetekre, és gondoskodjon a leesés elleni védelemről is korszerű eszközökkel! Könnyen hozzájuthat a megfelelő zuhanásgátlóhoz, a mentőállványhoz, és más eredményes munkát segítő, kiváló minőségű termékekhez is cégünk, a FeWe Biztonságtechnika Kft. webáruházában a www.fewe.hu oldalon. Bármilyen kérdése merül fel, keressen bennünket bizalommal a 06-30-3899788-as telefonszámon, vagy a ferenc.feicht@fewe.hu e-mail címen!

Archívum

Archívum

Archívum