Acélgerendák a feladatnak megfelelő változatokban

Építőipar

Acélgerendák többféle teherbírással, előre gyártott változatokban kaphatóak egyenesen az üzemből! Rendelje meg a munkához szükséges építőanyagokat megbízható cégtől!

Az építőipar számtalan területén van szükség acélgerendák alkalmazására, hiszen ezekkel az elemekkel lehet biztosítani a szerkezetek stabilitását. Használatukkal növelhető a különféle konstrukciók szilárdsága, így azok lényegesen erősebbé és strapabíróbbá válnak. Az acélgerendák alkalmazása elengedhetetlen olyan projektek esetén, mint amilyen a lakóházak, ipari épületek vagy éppen hidak kivitelezése, de kisebb szerkezeteknél is, ha a teherbírás különösen fontos. Minél nagyobb szerkezetről van szó, értelemszerűen annál nagyobb teherbírású elemeket kell alkalmazni, de az acélgerendák helyes méretezése ennél sokkal összetettebb kérdés.

Ahhoz, hogy ezek az elemek valóban megbízható és tartós megoldást jelentsenek, szakszerű teherelemzést kell végezni a munka előtt. Stabilitási és szilárdsági vizsgálatokra van szükség, az adatok kiértékelése alapján pedig meg lehet határozni, hogy milyen teherbírású acélgerendák kellenek az adott projekthez. Többféle teherbírási kategóriát különíthetünk el, a leggyakrabban alkalmazott elemek a HEA acélgerendák és az IPE acélgerendák. Az elnevezések a gerendák formájára utalnak, míg a HEA jelölésű elemek „H” alakúak, addig az IPE gerendák „I” alakúak. A kettő közül az előbbi az, amelyik nagyobb tartást tud biztosítani, köszönhetően a „H” alakból adódó két talpnak.

Amit a vásárlásról tudni kell, hogy mindkét típus szálakban kapható, általában az árakat is szálakban szokták megadni. A HEA acélgerendákat és az IPE acélgerendákat egyaránt 6 méteres hosszúságban szokták árulni, a szálakat pedig igény szerint méretre lehet vágni.

Ha Önnek is fontos, hogy megbízható forrásból szerezze be az építőanyagokat, rendeljen a Betonacél Szerelő Kft.-től! Kínálatunkban előre gyártott HEA acélgerendák és IPE acélgerendák is megtalálhatóak, csupán azt kell eldöntenie, hogy mekkora mennyiségre van szüksége. Termékeinkről és szolgáltatásainkról bővebben tájékozódhat a www.betonacelszerelo.hu weboldalon, ha pedig szeretne ajánlatot kérni, a +36-30-172-2623-as telefonszámon és az info@betonacelszerelo.hu e-mail címen várjuk megkeresését!

Archívum

Archívum

Archívum