A vizes falak utólagos szigetelése télen is megoldható!

Szolgáltatás

vizes falak utólagos szigetelésére mindenképpen szükség van, amennyiben a lakók vizesedés jeleit fedezik fel otthonukban. A jelenség nem csupán elcsúfítja a belső tereket, de egészségügyi problémák okozója is lehet, idővel pedig súlyosan ronthatja az ingatlan állapotát. Télen sokkal jobban érzékelhetők a vizesedéssel járó kellemetlen következmények, ám aggodalomra nincs ok, az utólagos szigetelésre az év bármely szakában sor kerülhet! Hogyan rontja a lakók komfortérzetét a vizesedés a téli hónapokban?

A hiányos vagy rossz vízszigetelés következtében a vakolatban nagy mennyiségű só jelenik meg, ami megköti a levegő páratartalmát, ez pedig a gyakorlatban azt jelenti, hogy a vakolat folyamatosan vizes. Mivel a falak csak a belső terek felé képesek szellőzni, jelentősen megnő a levegő páratartalma, és mivel a téli hónapokban általában mindenki kevesebbet szellőztet, a vizesedéssel járó kellemetlenségek intenzívebben jelentkeznek.

Az utólagos szigetelést nem érdemes halogatni, ugyanis a vizes falak asztmát és allergiát is kiválthatnak, ami önmagában is elegendő ok a mielőbbi cselekvésre, de a téli időszakban jellemző megfázás, influenza miatt még több nehézséget okozhat. Ezen felül jó tudni, hogy a vizes falak kiváló hővezetők, vagyis a fűtött belső terek melegét kivezetik a szabadba, ami azt jelenti, hogy a vizes falak utólagos szigetelése nélkül megnövekedett fűtésköltséggel kell számolni.

Ha vizesedés jeleit tapasztalja otthonában, nem kell megvárnia a tavaszt, a vizes falak utólagos szigetelése télen is megvalósítható! A Bonasi Szig Building Kft. egész évben vállalja a munkát! Az utólagos szigetelést szakszerűen és megbízhatóan, az adott környezet sajátosságainak megfelelően végezzük. Amennyiben szeretne megismerkedni szolgáltatásunk részleteivel, látogasson el www.bonasi.hu weboldalunkra, ahol mindent megtudhat arról, hogyan végezzük a munkánkat! Felmerülő kérdéseit szívesen megválaszolják szakértőink, forduljon hozzánk bizalommal a +36-70-520-6663-as telefonszámon vagy az info@bonasi.hu e-mail címen!

Archívum

Archívum

Archívum