A veszélyes áru fuvarozásról dióhéjban

Szolgáltatás

A szállítmányozáshoz alapvetően szükséges a kiváló logisztikai háttér, a jól karbantartott járművek, valamint a rutinos, talpraesett sofőrök, ezek összessége garantálja, hogy az áru a megbeszéltek szerint célba érjen. Azonban vannak esetek, amikor ennél többre van szükség, ilyen speciális helyzet, amikor nem hétköznapi rakományt kell szállítani, hanem veszélyes áru fuvarozásra van szükség. Mit kell tudni ennek feltételeiről?

Veszélyes árunak számít minden olyan szállítmány, melynek egészségkárosító vagy környezetkárosító hatása van, illetve tűz- és robbanásveszélyes. Az úgynevezett ADR áruk 9 osztályba sorolhatóak az alapján, hogy milyen veszélyt hordoznak magukban, ami meghatározza a veszélyes áruk fuvarozási feltételeit is. Az ADR áruk szállítása ugyanis nem csak külön engedélyekhez van kötve, de ezen felül speciális, biztonságtechnikai szempontból megfelelő felszerelést is igényel. Mindemellett a veszélyes áru fuvarozásban résztvevő szakembereknek az alapvető ismeretek mellett jártasnak kell lenniük az ADR áruk szállítása terén is, ami külön tanfolyam elvégzéséhez van kötve.

Ön is érintett a speciális rakományok szállításában, és szeretne többet megtudni a veszélyes áru fuvarozás témakörében? Szüksége van egy tapasztalt, megbízható cégre, ami ezt is vállalja? Ismerje meg, milyen lehetőségeket kínál a Szaki Trans Kft. csapata! Cégünk olyan járművekkel rendelkezik, melyek tökéletesen eleget tesznek a biztonságtechnikai feltételeknek, valamint munkatársaink birtokában vannak minden szükséges tudásnak, ami a veszélyes áruk fuvarozásához elengedhetetlen. Majdnem minden ADR osztályba tartozó áru szállítására fel vagyunk készülve, így bátran fordulhat hozzánk, ha veszélyes áruk fuvarozásra van szüksége!

Amennyiben szeretne többet megtudni szolgáltatásunkról, látogasson el www.szakitrans.hu weboldalunkra, ahol körülnézhet gépjárműparkunkban, tájékozódhat minőségpolitikánkról és ajánlatot is kérhet! Felmerülő kérdéseivel lépjen velünk kapcsolatba a +36-1-297-4764-es telefonszámon vagy az info@szakitrans.hu e-mail címen!

Archívum

Archívum

Archívum