A tűzjelző tervezést érintő legfontosabb tudnivalók

Szolgáltatás

A különféle intézmények, vállalati létesítmények kivitelezése során kiemelkedően fontos lépés a megfelelő tűzvédelem biztosítása. Ez elsődlegesen az emberi életek védelmét szolgálja, de ezen felül természetesen óvja magát az ingatlant, továbbá az abban található értékeket is. A tűzvédelem legfontosabb eszköze a tűzjelző rendszer, amely kettős feladatot lát el egy esetlegesen bekövetkező tűzeset során, egyfelől érzékeli a tűz keletkezését, másfelől pedig továbbítja az információt az illetékes személyzet vagy a hatóságok felé. A tűzjelző tervezése során tehát nem lehet hibázni, hiszen sok múlhat a rendszer megbízhatóságán. Mit érdemes tudni ezzel kapcsolatban?

tűzjelző tervezése szigorú előírásokhoz kötött, az hatályos Országos Tűzvédelmi Szabályzat foglalja magába ennek részleteit, melyek betartása minden esetben kötelező érvényű. A tevékenység ellátásának feltétele a tűzvédelmi szakvizsga megléte, a nagy szakértelem és felkészültség tehát alapvető, de a hatalmas felelősség egyben a szakma iránti maximális elköteleződést is megkívánja. A tűzjelző tervezésének feladatkörébe tartozik a tervdokumentációk elkészítése, valamint a szakhatósági eljárások lefolytatása. Szintén a tűzjelző tervezés része annak meghatározása, hogy milyen típusú, illetve gyártmányú tűzjelző berendezés jelenti a legjobb megoldást az adott környezetben, mely során természetesen a teljes körű védelem és hosszú távú, üzembiztos működés élvez prioritást.

Amennyiben Ön is érzi a felelősségét a tűzjelző tervezést illetően, bízza profikra a feladatot! A Miller Alarm Kft. csapatára számíthat a tervezésben, de ezen felül a telepítést és üzemeltetést érintő teendőket is vállaljuk. Munkánkat nagy szakértelemmel és hosszú évek tapasztalatával a hátunk mögött végezzük, így biztos lehet benne, hogy a legjobbat nyújtjuk Önnek is. Ha szeretne többet megtudni a tűzjelző tervezés lehetőségeiről és egyéb tevékenységeinkről, látogasson el www.milleralarm.hu weboldalunkra, felmerülő kérdéseivel pedig lépjen velünk kapcsolatba a +36-70-572-7476-os telefonszámon vagy az info@milleralarm.hu e-mail címen!

Archívum

Archívum

Archívum