A társasházi szellőző tisztítás szükségességéről röviden

Szolgáltatás

A társasházakban élők mindennapi kényelmét és biztonságát nem csupán saját lakásuk, valamint annak berendezéseinek rendszeres ellenőrzése és javítása alapozza meg, hanem a teljes házat érintő karbantartási feladatok is. A tiszta és egészséges levegő, valamint a tűzesetek elkerülése valamennyi lakó számára kiemelt fontossággal bír, így a meghatározott időközönként elvégzett társasházi szellőző tisztítás nem maradhat el. Nézzük, pontosan miért szükséges nagy gondot fordítani erre!

Az Országos Tűzvédelmi Szabályzat vonatkozó pontja szerint az érintett lakóépületek központi szellőző rendszerét a gyártó által meghatározott rendszerességgel, annak hiányában pedig 3 évente szükséges tisztítani. Ha a társasházi szellőző tisztítás nincs elvégezve, tűzveszélyessé válhat a rendszer és a lakók káros élettani hatásokat is tapasztalhatnak. Ha bármelyik lakásban tűz keletkezik, a lángok, valamint a füstgázok bejutnak a szellőzőrendszerbe, és az ott található, éghető szennyező anyagok révén a többi lakásra is átterjedhet a tűz. A vezetékekben felhalmozódó szennyeződés káros vegyi anyagokat tartalmazhat, táptalajul szolgál a baktériumoknak, továbbá kellemetlen szagokat áraszt, és a rendszeres társasházi szellőző tisztítás nélkül ezek bejutnak a lakásokba.

Megbízható csapatot keres, akikre rábízhatja a kötelező társasházi szellőző tisztítást? A Filantrop Kft. szakértőire számíthat! A társasházi szellőző tisztítást már tíz éve végezzük ügyfeleinknek, így biztos lehet benne, hogy olyan szakemberekre bízza a lakóépületet, akiknek nagy rutinja van a szükséges teendők ellátásában.

Amennyiben szeretné megtudni, mi az eljárás menete, illetve szívesen tájékozódna más szolgáltatásainkról is, látogasson el www.filantrop.org weboldalunkra! Társasházi szellőző tisztítással kapcsolatban felmerülő kérdéseit szívesen megválaszolják szakértő munkatársaink, ha felkeres minket elérhetőségeink valamelyikén. Várjuk hívását a +36-76-322-321-es telefonszámon, valamint üzenetét a filantrop@filantrop.org e-mail címen!

Archívum

Archívum

Archívum