A szeglemezes tetőszerkezet lehetőségei

Építőipar

szeglemezes tetőszerkezet számtalan lehetőséget tartogat, amit Önnek is érdemes kihasználnia, ha felújítást, korszerűsítést tervez. Bízza profi csapatunkra a munkát, és élvezze a korszerű technológia minden előnyét!

Az építőiparban egyre több újdonság lát napvilágot, hiszen a megnövekedett igényeknek nem minden esetben tudnak eleget tenni a hagyományos megoldások. Nincs ez másképp a tetőszerkezetek esetén sem, egyre többen döntenek úgy, hogy a klasszikus, ácsolt szerkezetek helyett a szeglemezes kivitelt választják. A szeglemezes tető maradéktalanul eleget tesz a modern kor igényeinek, hiszen minden szempontból kedvezőbb megoldást biztosít, mint a hagyományos szerkezet, ráadásul nagyobb teret enged a fantáziának is. Nézzük meg egy kicsit közelebbről, milyen előnyökre tehet szert, aki szeglemezes tetőszerkezet mellett dönt!

szeglemezes tető tervei egy számítógépes programmal készülnek, ami pontos statikai számításokat tesz lehetővé. Az üzemi körülmények között, előre legyártott elemekkel rendkívüli méretpontosság érhető el, melynek köszönhetően nem kell fölösleges anyagokkal számolni. A megbízók számára mindez nem csak azt jelenti, hogy rövid határidővel lehet kalkulálni, de a pénztárcát, sőt, a környezetet is kíméli ez a technológia. A szeglemezes tető egyedülálló kialakításának köszönhetően szinte bármilyen formavilág megvalósítható, de nem csak a szerkezetet illetően van több lehetőség, hanem a belső terekkel is szabadabban lehet tervezni.

Ha úgy gondolja, hogy pontosan ez az, amit keres, a szeglemezes tetőszerkezet tervezését és kivitelezését bízza ránk! Cégünk, a Faszerkezetes Ház Kft. elkötelezett híve a korszerű építőipari megoldásoknak, így bátran számíthat ránk egyedi elképzelései megvalósításában. A technológia lehetőségeiről bővebben tájékozódhat a www.fa-lak.hu weboldalon, ahol referenciamunkáinkat is megtekintheti. Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén, kérje ajánlatunkat a +36-70-277-2472-es telefonszámon vagy a fahaz@t-email.hu e-mail címen!

Archívum

Archívum

Archívum