A sütőolaj minősítő műszerek előnyeiről röviden

Munka

Manapság számos különféle étrend és diéta hódít, ugyanakkor továbbra is sokakat csábítanak az olajban kisütött húsok és zöldségek is. Azoknak, akik szeretnek olykor gyorsétteremben étkezni, természetes és jogos elvárásuk, hogy az ételek frissek, ropogósak és ízletesek legyenek. A kiváló alapanyagokon felül a konyhai műveletek során alkalmazott eszközök és módszerek is jelentősen befolyásolják, hogy ez hogyan valósul meg. Annak érdekében, hogy az ételek a legkiválóbb formában kerüljenek a vendégek tányérjára, kulcsfontosságú a jó olajminőség, erről pedig sütőolaj minősítő műszer használatával lehet gondoskodni. Mire való pontosan ez a készülék, és hogyan kell alkalmazni?

sütőolaj minősítő műszer használatának célja, hogy a konyhai dolgozók gyorsan és egyszerűen megállapíthassák a felhasználni kívánt sütőolaj minőségét, vagyis pontosan tudják, hogy az megfelel-e a magyar törvényi szabályozásnak. A sütőolaj minősítő műszer nem csak a TPM értéket, hanem a hőmérsékletet is kimutatja, amivel maximális segítséget nyújt a konyhai folyamatok optimalizálásban.

Az eljárás nem jelent plusz terhet a konyhai dolgozók számára, a sütőolaj minősítő műszer használata ugyanis rendkívül egyszerű. A készülék mérőszárát bele kell meríteni a késznek ítélt sütőolajba, és az néhány másodperc alatt elvégzi a mérést, illetve kijelzi az eredményt, ennek nyomán pedig már pontosan lehet tudni, hogy az olaj használható vagy cserére szorul.

Érdekli ez az innovatív lehetőség, és szeretné sütőolaj minősítő műszerrel teljessé tenni a konyha felszereltségét? A Leotrade Bt. professzionális megoldásaira számíthat a gyorséttermi munkafolyamatok terén is! A sütőolaj minősítő műszer egyedi megrendelésre készül, mosható hordtáskában, illetve speciális szilikon védőburkolattal kapja kézhez. Ha szeretne többet megtudni a készülékről vagy egyéb termékeinkről, látogasson el www.leotrade.hu weboldalunkra, kérdéseit pedig tegye fel bátran! Várjuk megkeresését a +36-1-221-5528-as és a +36-20-336-2826-os telefonszámon, valamint az info@leotrade.hu e-mail címen!

Archívum

Archívum

Archívum