A nyomáskapcsoló rendelés lehetőségei

Ipar

Az ipari területeken alkalmazott berendezések működése számos különféle tényezőn alapszik, köztük fontos szerepet kap a nyomás, illetve annak változása. Szükség van egy eszközre, amivel szabályozható a folyamat a nyomásérték figyelembevételével, és ez a rendszer bonyolultságától függően lehet egy érzékelő vagy egy kapcsoló. A nyomáskapcsoló rendelés abban az esetben jelent jó megoldást, ha egyszerű vezérléshez van szükség megbízható eszközre.

Míg az érzékelő úgy működik, hogy a változással arányos jelet küld a villamos vezérlésnek, addig a nyomáskapcsoló mindössze két értéket figyel, egy bekapcsolási, illetve egy kikapcsolási értéket. Alapvetően a bekapcsolási érték alacsonyabb, de fordított elven működő nyomáskapcsoló rendelésre is van lehetőség, ahol az adott feladat ezt követeli meg. A kapcsolási értékek az igények szerint állíthatóak, de értelemszerűen csak azon a tartományon belül, amit az eszköz mérni képes. A nyomáskapcsoló rendelés során ennek megfelelően a legfontosabb szempont a szükséges nyomástartomány meghatározása.

Kiemelten fontos szempont továbbá a kapcsoló pontossága, az ugyanis a komplett berendezés működésére hatással lehet. A nyomáskapcsoló rendelés tekintetében ez azt jelenti, hogy csak ismert és elismert gyártók termékeiből szabad válogatni, amik biztosan nem okoznak csalódást. Jó választást jelentenek a Strumentazione nyomáskapcsolók, melyek változatos kínálatában minden igényre van professzionális megoldás.

Ha érdekli a nyomáskapcsoló rendelés, és csak a legkiválóbb minőség jöhet szóba, a SAGA Kereskedelmi Kft.-nél jó helyen jár! Tekintse meg kínálatunkat a www.nyomasmero.com weboldalon, ahol a méltán híres Strumentazione gyártmányaiból válogathat! Arra törekszünk, hogy minden felhasználási területre tudjunk megoldást nyújtani, ezért nyomáskapcsoló rendelés esetén akár az átlagostól eltérő nyomástartomány és egyéb opcionális lehetőségek is rendelkezésre állnak. Kérje ajánlatunkat és tegye fel kérdéseit, várjuk megkeresését a +36-1-264-9167-es telefonszámon, valamint a sales@sagakft.hu e-mail címen!

Archívum

Archívum

Archívum