A mérőműszerek kalibrálásáról röviden

Szolgáltatás

A mérőműszerek kapcsán nagyon fontos, hogy az eszközök megfeleljenek a velük szemben támasztott követelményeknek, hiszen csak így fognak tudni megbízható eredményt produkálni. Ennek érdekében időnként szükség van a mérőműszerek kalibrálására, amit a Mérésügyi Törvény szabályoz.

mérőműszerek kalibrálására nincs meghatározott időpont, mindig magától a műszertől, illetve a használatától függ, hogy mikor érdemes beiktatni. Általában évi egyszer vagy kétszer elegendő, de cégünk szívesen segít ennek megállapításában. A mérőműszerek kalibrálása minden esetben laborban történik, ahol összehasonlító mérések sorozatát végzik el annak érdekében, hogy meghatározott feltételek mellett megállapítsák az összefüggést a mérőműszer értékmutatása, illetve a mérték, a hiteles használati etalonnal megvalósított, vagyis biztosan helyes érték között. A mérőműszerek kalibrálásáról bizonyítvány kerül kiállításra. Cégünk vállalja hőmérsékletmérők, nyomásmérők, villamos műszerek, valamint hozamszámítóművek kalibrálását is. A szolgáltatást professzionálisan felszerelt laboratóriumunkban végezzük, illetve szükség szerint, egyedi megállapodás után biztosítjuk külső helyszínen is.

A fent felsorolt mérőműszerek kalibrálásához minden korszerű eszközzel rendelkezünk, egyéb fizikai mennyiségeket mérő műszerek esetén pedig megbízható partner Kalibráló Laboratóriumokkal működünk együtt. Cégünk nagy tapasztalattal áll az ügyfelek rendelkezésére, a szolgáltatást rövid határidőn belül tudjuk biztosítani. Természetesen minden esetben kedvező áron dolgozunk, érdemes pontos árajánlatunkat kérni.

Amennyiben mérőműszerek kalibrálásához keres megbízható céget, a legjobb helyen jár! Honlapunkon, a www.flowcont.hu oldalon bővebb információt talál a szolgáltatásunkról. Ha további kérdése van, bátran vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a 06-1-465-0802-es telefonszámon vagy írjon nekünk a flowcont@flowcont.hu e-mail címre! Döntsön Ön is a megbízhatóság mellett, válasszon minket a mérőműszerek kalibrálásához!

Archívum

Archívum

Archívum