A gránit kiskockakő a hangulatos sétálóutcák alapja!

Építőipar

Régen rendkívül elterjed megoldás volt az utak burkolására a kockakövek használata, mára azonban a nagy sebességgel közlekedő autók miatt egyre kevesebb helyen alkalmazzák. Vannak azonban olyan területek, amiket talán el sem tudnánk képzelni kockakövek nélkül, mint például a terek és sétálóutcák. Miért érdemes a gránit kiskockakő mellett dönteni, ha felújításra szorul a burkolat?

A vulkáni eredetű kőzetből készült kockaköveket nagy ellenállóképesség jellemzi, a modern közlekedési viszonyokkal azonban már nem lehet összeegyeztetni ezt a burkolatot. A gránit kiskockakövek mégis rendkívül népszerűek maradtak a sétálóutcákon, ahol tökéletesen megállják a helyüket. A gyalogos forgalomnak teljes mértékben ellenálló burkolat készíthető gránit kiskockakőből, melynek elemei szükség esetén visszaszedhetőek és újra lerakhatóak, így a burkolatra fordított kiadás megtérül.

gránit kiskockakő legnagyobb előnye természetesen abban rejlik, hogy utánozhatatlan, nosztalgikus hangulatot teremt a legforgalmasabb város sétálóutcáin és terein is. A romantikus és egyedi stílus pedig nem csak a környéken lakóknak kedvez, hanem a turistáknak is vonzó lehet egy-egy látványosság közelében, ezért mindenképpen megéri ezt választani az aszfaltozás helyett.

gránit kiskockakő használata ugyan háttérbe szorult modern világunkban, a maga helyén mégis remek megoldást nyújt, ezért érdemes újra felfedezni! Amennyiben szeretne tájékozódni a lehetőségekről, esetleg a kivitelezésben is szakértők segítségére van szüksége, ismerje meg a BolyósKő tevékenységét! Termékeinkről és szolgáltatásainkról mindent megtudhat a www.bolyosko.hu weboldalon, nézzen körül nálunk!

Amennyiben referenciáinkat meggyőzőnek találta, és szeretne ajánlatot kérni, vagy kérdése lenne a gránit kiskockakővel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén! Hívjon minket a +36-20-945-1794-es telefonszámon vagy írjon üzenetet a bolyoszoltan4@gmail.com e-mail címre, segítünk egyedülálló hangulatot teremteni a köztereken!

Archívum

Archívum

Archívum